Μενού

DUNE: ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ - Φωτεινή Αλευρά

2003 2

Είναι πολλά τα sequels του 2024, είναι αλήθεια. Ίσως το πιο αναμενόμενο, να είναι αυτό εδώ. Το επικό μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του Φρανκ Χέρμπερτ σε σκηνοθεσία Ντενί Βιλνέβ με τους χιλιάδες φαν επιστρέφει, με πρωταγωνιστές τους uber-hot Τιμοτέ Σαλαμέ και Ζεντάγια, αλλά και μεγάλα ονόματα τα οποία εντάσσονται σε ένα ήδη εντυπωσιακό καστ. Φλόρενς Πιου, Λεά Σεϊντού, Όστιν Μπάτλερ και Κρίστοφερ Γουόκεν πλαισιώνουν τον Πολ Ατρείδης ο οποίος φιλοδοξεί να φέρει την ειρήνη στον πλανήτη Αράκις και χρησιμοποιεί όλες του τις δυνάμεις προς την επίτευξη αυτού του ευγενή σκοπού.

Κατά γενική ομολογία, το δεύτερο μέρος της σειράς είναι κάτι περισσότερο από όσα περιμέναμε με βάση το -χλιαρό κάπως- πρώτο μέρος.

Ειδικά η τελευταία ώρα (από τις 3 παρά λίγο!) ανεβάζει την ένταση, ξετυλίγει την πλοκή και βάζει σοβαρές βάσεις για τη συνέχεια με έναν συναρπαστικό, σχεδόν καθηλωτικό τρόπο. Ακόμα κι αν ο Τιμοτέ δεν σας πείθει για Πολ Ατρείδης, η Ζεντάγια θα σας ανταμείψει και με το παραπάνω, ενώ ευχάριστη έκπληξη ο Όστιν Μπάτλερ στον καθοριστικό, πλην όμως μικρό ρόλο ως αιμοσταγής Χαρκόνεν.

Φωτεινή Αλευρά

Smart Search Module