Μενού

ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΞΙΛΕΩΣΗΣ, Ο - Άγγελος Πολύδωρος

2108 1

Ένα σύγχρονο νουάρ αστυνομικό δράμα, με ψυχολογικές προεκτάσεις που διαδραματίζεται σε μία μικρή πόλη του Μισισιπή, εκεί όπου διασταυρώνονται οι δρόμοι ενός μόλις αποφυλακισμένου και μίας μητέρας με την μικρή  της κόρη, να βρίσκονται σε απόγνωση.

Μετά από την επταετή του φυλάκιση για φόνο, ο Ράσελ (Γκάρετ Χέντλαντ) πιστεύει ότι έχει εξοφλήσει το χρέος του απέναντι στην κοινωνία, αλλά τα αδέλφια του νεαρού άντρα που είχε σκοτώσει πριν επτά χρόνια, δεν έχουν την ίδια άποψη. Περιμένουν τη στιγμή που θα αποφυλακιστεί, διψασμένοι για αίμα και εκδίκηση. Την ίδια ώρα, λίγο πιο κάτω, στον διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο προς τη Λουϊζιάνα, η Μέιμπεν (Γουίλα Φιτζέραλντ) με την κορούλα της προσπαθούν να επιβιώσουν. Στο δρόμο τους θα συναντήσουν ένα διεφθαρμένο σερίφη, που θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την αδυναμία της Μέιμπελ. Μόνον που ο σερίφης δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει μέχρι πού μπορεί να φτάσει μια μάνα προκειμένου να σώσει το παιδί της.

Η Ναντίν Κρόκερ έχει δημιουργήσει ένα βραδυφλεγές ψυχολογικό δράμα χαρακτήρων, βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Μάικλ Φάρις Σμιθ που έχει κάνει και το σενάριο, το οποίο στηρίζεται στη μοίρα των ανθρώπων που βασανίζονται από το παρελθόν τους και βρίσκονται σε απόγνωση.

Άγγελος Πολύδωρος
Το κείμενο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα amarysia.gr

Smart Search Module