Μενού

FAST X - Θοδωρής Δημητρόπουλος

1833 3

Στη νέα ταινία του υπερ-επιτυχημένου franchise, που λανσάρεται ως «η αρχή του τέλους», η σάγκα για άλλη μια φορά χρησιμοποιεί περασμένα κεφάλαια για να εμπλουτίσει και εξυψώσει την ίδια της τη μυθολογία. Πίσω στο “Fast Five” του 2011 (ίσως και την καλύτερη ταινία της σειράς) ο Ντομ κι η παρέα του εξολόθρευσαν τον μοχθηρό βαρόνο των ναρκωτικών Eρνάν Ρέγιες σε μια γέφυρα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Όμως ο γιος του Ρέγιες, ο Ντάντε (Τζέισον Μομόα) ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έχει περάσει τα τελευταία 12 χρόνια καταστρώνοντας την εκδίκησή του.

Το σχέδιο του Ντάντε θα σκορπίσει την οικογένεια του Ντομ από το Λος Άντζελες μέχρι τις κατακόμβες της Ρώμης, από τη Βραζιλία στο Λονδίνο και από την Πορτογαλία μέχρι την Ανταρκτική, με την “Fast” σάγκα να ταξιδεύει για μια ακόμη φορά σε όλες τις γωνιές του πλανήτη με εντυπωσιακές σκηνές δράσης και με νέες όπως πάντα προσθήκες στο καστ που έρχονται να προστεθούν στη γκαλερί ηρώων, δίπλα σε κλασικές φάτσες όπως του Βιν Ντίζελ, της Μισέλ Ροντρίγκεζ, του Λούντακρις, του Τζέισον Στέιθαμ, του Σανγκ Κανγκ, της Τζορντάνα Μπρούστερ και του Τζον Σίνα.

Αυτή τη φορά, εκτός από τον Μομόα στο καστ προστίθεται η βραβευμένη με Όσκαρ Μπρι Λάρσον που αυτές τις μέρες βρίσκεται στις Κάννες ως μέλος της κριτικής επιτροπής, η Ντανιέλα Μελκιόρ του καλού εκ των δύο “Suicide Squad”, αλλά και η θρυλική Ρίτα Μορένο του “West Side Story” στο ρόλο της γιαγιάς του Ντομ και της Μία.

Θοδωρής Δημητρόπουλος
Το κείμενο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα news247.gr

Smart Search Module