Μενού

ΑΓΑΠΗ, ΞΑΝΑ - Άγγελος Πολύδωρος

1817 1

Παλιομοδίτικα στημένη, ρομαντική ιστορία με όλα τα γνωστά κλισέ των ταινιών για την τηλεοπτική ημέρα του «Αγίου Βαλεντίνου».

Σε αυτή την κωμωδία, η Μίρα Ρέι έχει χάσει τον αρραβωνιαστικό της αλλά δεν μπορεί να ξεπεράσει το θάνατό του και στέλνει ρομαντικά κείμενα στον παλιό αριθμό του κινητού του, χωρίς να γνωρίζει ότι ο αριθμός έχει εκχωρηθεί στο εταιρικό τηλέφωνο του δημοσιογράφου Ρομπ Μπερνς.

Ο Ρομπ αιχμαλωτίζεται από την ειλικρίνεια των όμορφων κειμένων της και όταν του ανατίθεται από τον αρχισυντάκτη του να γράψει ένα αφιέρωμα της διάσημης τραγουδίστριας Σελίν Ντιόν, (που υποδύεται τον εαυτό της στον πρώτο της κινηματογραφικό ρόλο) ενώ ετοιμάζει την τελευταία περιοδεία της. Στην γνωριμία του με την Ντιόν, ζητά τη βοήθειά της για να βρει και να γνωρίσει τη Μίρα από κοντά. Θα γνωριστούν τελικά, αλλά ο δεσμός τους θα έχει τα γνωστά σκαμπανεβάσματα, όπως συμβαίνει σε όλες αυτές τις κινηματογραφικές love stories.

Συμπαθητικές ερμηνείες και στο soundtrack ακούγονται έντεκα (11) τραγούδια της Σελίν Ντιόν από τα οποία τα πέντε (5) είναι γραμμένα ειδικά για την ταινία, που όλα μαζί κυκλοφόρησαν και σε άλμπουμ.

Άγγελος Πολύδωρος
Το κείμενο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα amarysia.gr

Smart Search Module