Μενού

ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ 2 - Δέσποινα Τριανταφυλλίδου

Το βασίλειο της Αρεντέλας κινδυνεύει και η βασίλισσα Έλσα πρέπει να το σώσει και να μάθει από πού προέρχονται οι μαγικές τις δυνάμεις. Μια φωνή την καλεί και την οδηγεί στο Μαγεμένο Δάσος, όπου συγκεντρώνονται όλα τα στοιχεία της φύσης. Εκεί θα ανακαλύψει την αλήθεια. Μαζί με την αδερφή της Άννα, τον Κριστόφ, τον πανέξυπνο τάρανδο Σβεν και τον γλυκό χιονάνθρωπο Όλαφ ξεκινούν για τη δεύτερη περιπέτειά τους.

frozen 2

Ό,τι και να ειπωθεί για το «Ψυχρά και Ανάποδα II» είναι λίγο! Ανεπανάληπτες εικόνες και χρώματα αγγίζουν την καρδιά όλων. Θα είμαι ειλικρινής. Τα παιδιά θα θέλουν να το ξαναδούν, να πάρουν και το DVD, όταν βγει, να ντυθούν Έλσα και Άννα, αλλά στους μεγάλους θα αρέσει λίγο περισσότερο. Θα εκπλαγούν, γιατί είναι αριστουργηματικότερο από το πρώτο. Θα νιώσουν να συγκινούνται, όταν οι αδερφούλες τραγουδούν πως οι μικροί θεατές της ταινίας του 2013 μεγάλωσαν, όπως και αυτές, θα κλάψουν με αυτόν τον αγαπησιάρικο, καλόκαρδο και ζωηρό Όλαφ.

Η ιστορία είναι παράδειγμα ευρηματικότητας και σκέψης για το παρελθόν των ηρωίδων. Το back story τους στέκεται σωστά στο σενάριο και δεν πέφτει σαν ακατανόητο κουβάρι πληροφοριών. Όσο για την εικόνα, τα πάντα είναι μαγεία. Αν πω πως όλη η ταινία είναι καλοφτιαγμένη θα την αδικήσω, γιατί στην πραγματικότητα έχει εκπληρώσει κάθε παιδικό όνειρο, έχει μπει σε κάθε παιδικό μυαλουδάκι που αγωνιούσε να δει τη συνέχεια και φανταζόταν πώς θα είναι. Είναι η τοπ ταινία κινουμένων σχεδίων της χρονιάς! 


Δέσποινα Τριανταφυλλίδου
Το κείμενο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα eleftheria.gr

Smart Search Module