Μενού

MOONFALL - Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ - Νίκος Τσαγκαράκης

Μια εξωγήινη οντότητα επηρεάζει την τροχιά της Σελήνης, ωθώντας τη σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη. Μια διευθύντρια της NASA, ένας αστροναύτης κι ένας ερασιτέχνης ερευνητής αναλαμβάνουν να σώσουν τον πλανήτη.

1396 4

Ακόμα μία ταινία καταστροφής από τον εμπορικότερο εκπρόσωπο του είδους, στο οποίο προηγουμένως έχει συνεισφέρει τίτλους όπως «Μέρα Ανεξαρτησίας» («Independence Day», 1996), «Γκοτζίλα» («Godzilla», 1998) «Μετά την επόμενη μέρα» («The Day After Tomorrow», 2004) και «2012» (2009).

Πρόκειται πολύ πιθανώς για τη χειρότερη ταινία του σκηνοθέτη και το λέει κάποιος που του αρέσει ο «Γκοτζίλα» του. Μια ανόητα αναληθοφανής ιδέα, με μια ακόμα πιο εκνευριστική εκτέλεση, μια βιαστική πλοκή, άστοχο χιούμορ κι εντελώς αδιάφορη δράση, που αδικεί κατάφωρα το ταλέντο της Μπέρι και του Γουίλσον.

Νίκος Τσαγκαράκης
Το κείμενο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα patris.gr

Smart Search Module