Μενού

ΕΥΧΟΥΛΗΔΕΣ 2: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ, ΟΙ - Δέσποινα Τριανταφυλλίδου

Η βασίλισσα των Ποπ Ευχούληδων Πόπη και ο κολλητός της φίλος Κλωνάρης ανακαλύπτουν ότι κάπου εκεί έξω ζούνε και άλλα είδη Ευχούληδων και ότι το καθένα διακρίνεται για τη δική του μουσική. Έτσι, υπάρχουν οι Τέκνο, οι Ροκ, οι Φάνκι, οι Κάντρι και οι Ευχούληδες της Κλασικής μουσικής. Πέντε μαγικές χορδές προστατεύουν τα βασίλεια, τα οποία, όμως, κινδυνεύουν από τη Μπαρμπ, τη βασίλισσα των Ροκ Ευχούληδων. Η Μπαρμπ ονειρεύεται η ροκ μουσική να ακούγεται σε όλα τα βασίλεια και για αυτό σκοπεύει να κλέψει όλες τις χορδές. Η Πόπη και ο Κλωνάρης, μαζί με τον Μεγάλο και τον κύριο Ντίνγκλς, ξεκινούν ένα ταξίδι για να την εμποδίσουν.

trolls 2 4

Η δεύτερη περιπέτεια των Ευχούληδων είναι πιο διασκεδαστική από την πρώτη. Το soundtrack της είναι ρυθμικό και απολαυστικό, ό,τι πρέπει για παιδικό πάρτι. Κάθε τραγούδι είναι και μια πρόσκληση από τα χαριτωμένα πλασματάκια να σηκωθείς και να χορέψεις μαζί τους, ενώ η χαρούμενη ατμόσφαιρα ολοκληρώνεται από τους υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς των Ευχούληδων, από τα νέα συναρπαστικά τους είδη και τους αγαπημένους ήρωες Πόπη και Κλωνάρη.

Ωστόσο, το σημαντικότερο κομμάτι της ταινίας αποτελεί το μήνυμα που καταφέρνει και περνάει στους θεατές όλων των ηλικιών και είναι το εξής: η αρμονία απαιτεί όλες τις διαφορετικές «φωνές». Εκείνο, δηλαδή, που επιφέρει την ισορροπία στη φύση είναι το μοναδικό δικαίωμα όλων των μορφών ζωής στη διαφορετικότητα. Όπως, λοιπόν, η ποικιλομορφία στα λουλούδια και τα δέντρα συνθέτει την ομορφιά που απολαμβάνουμε, έτσι και στους Ευχούληδες, αλλά και στους ανθρώπους, το θαύμα να διαφέρουμε ο ένας από τον άλλο είναι η ιδιότητα που κάνει τη ζωή μοναδική.
Οι Ευχούληδες αγγίζουν την κορυφή της διασκέδασης. Η παγκόσμια περιοδεία τους είναι μια απίστευτη γιορτή της φιλίας και της αγάπης με αρκετό χρώμα που αξίζει να την παρακολουθήσετε!

Δέσποινα Τριανταφυλλίδου
Το κείμενο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα eleftheria.gr

Smart Search Module